Velkommen til vores nye websiteFresh fresh freshSun-kissed healthy deliciousness Tasty tasty tasty Let the good vibes roll Healthy healthy healthy

CATERING

 

Til mødet? Til medarbejderne? Til frokost, til gæsterne eller bare fordi det skal være ekstra lækkert?

 

MyPoké er mad fuld af velvære og velsmag – det perfekte, sunde alternativ til klassisk takeaway, I sikkert har prøvet så mange gange før. Og vi vil så gerne have, at I prøver en poké bowl fra MyPoké.

 

Som noget helt nyt tilbyder vi nu catering, frokostordninger og firmaaftaler til virksomheder i København og hovedstadsområdet. Vi kan levere friske og mættende salater med både kød, fisk og vegetar. Og uanset om I leder efter ny frokostleverandør hver dag eller catering til en helt særlig lejlighed, er vi klar med en skræddersyet mulighed, der passer lige til jer.

 

Og prisen…

 

… den snakker vi bare om. Den afhænger af frekvens og kuverter, men vi er bestemt til at tale med. Og vi imødekommer selvfølgelig både små budgetter og store behov.

 

First time is on us

 

Vi inviterer meget gerne på den første frokost i en af vores fem restauranter i København – og vi kommer naturligvis også gerne forbi med en omgang tasters. Så kan I selv smage hvor enkelt og godt, det kan gøres. Vi glæder os til at høre fra jer.

 

Send en mail i dag for at høre mere