Velkommen til vores nye websiteFresh fresh freshSun-kissed healthy deliciousness Tasty tasty tasty Let the good vibes roll Healthy healthy healthy

ALOHA

MyPoké er velsmag og velvære. Vores filosofi er, at intet smager bedre end sunde råvarer i smukke omgivelser – og at ethvert måltid, du spiser, skal gøre dig stærkere, gladere og fylde dig op med energi.

 

Vi tror på tre ting, når det kommer til mad: Den skal smage af noget. Maden skal være sprængfyldt af vitaminer og velsmag. Og så skal den være smuk – både i anretningen og i råvarernes naturlige farverigdom. Vores fisk er frisk fra markedet og vores salater er knasende sprøde. Vi har en veludviklet sans for at sammensætte krydderier og dressinger, så de enkelte smagsnuancer i din mad kommer knivskarpt frem.

 

 

Men hvad er poké egentlig? Jo, helt kort: Poké er en ultraenkel hawaiiansk servering af frisk fisk. Poké betyder ‘at skære i stykker’, og det er præcis, hvad fiskerne har gjort i århundreder langs revene ud for Hawaiis kyster. Hurtige snacks blev tilberedt ved at skære stykker af den friskfangede fisk, krydre med salt, tang og knuste kukuinødder, og serveret i små skåle.

 

Efter flere nationaliteter og særligt japanerne kom til Hawaii, blev den højt elskede poké introduceret for shozu, tofu og sesamolie, og senere grøntsager, ris og quinoa – og det er dén moderne udgave af poké, man i dag spiser overalt fra små fiskerlejer til sundhedsbevidste metropoler som Los Angeles og København.

 

MyPoké hylder enkelheden og den gode smag. Vi glæder os til at sige aloha og velbekomme til dig i en af vores restauranter.

 

Mahalo!